مدیر نظارت بر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بیش از 23 تن کنسرو ماهی غیر قابل مصرف در زاهدان امحا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، مسعود فیروزکوهی اظهار داشت: میزان 23 تن و 700 کیلوگرم کنسرو تن ماهی به دلیل استفاده از ماهیان مختلف به غیر از تن ماهی و همچنین ضد عفونی نشدن قوطیهای کنسرو، امحا شد.
وی افزود: ارزش این 123 هزار قوطی کنسرو امحاء شده حدود 2 میلیارد ریال است.
مدیر نظارت بر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: پس از بررسی و کنترل کیفیت کنسروها در سه آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، غذا و داروی وزارت بهداشت و یک آزمایشگاه خصوصی در تهران، سلامت کنسروها تأیید نشده و تمامی کنسروهای تولید شده کارخانه، در آن مقطع زمانی با حکم قضایی معدوم شد.
منبع:خبرگزاری فارس